Калкулатор за Гражданска отговорност

Искате да разучите различните оферти на застрахователите за Гражданска отговорност, но не искате да се борите със сложните им тарифи? Искате да разберете какви са специфичните оферти точно за Вашия автомобил? Искате да направите това самостоятелно, без да се допитвате до различни консултанти?

Няма проблем. Вие имате нужда от Уеб калкулатор за Гражданска отговорност. Уеб-пространството изобилства от сайтове, където са поместени уеб-калкулатори, които изчисляват стойността на застраховката Гражданска отговорност. Тези калкулатори се изработват от уеб-програмисти с помощта на специалисти по застраховането. Изработката на един такъв калкулатор сама по себе си представлява инвестиция, която е направена с цел да се постигне удобство за потребителя. Зад много от уеб сайтовете, на които присъстват уеб-калкулатори стоят застрахователни брокери или други застрахователни посредници.

Самото изработване на уеб-калкулатор не е достатъчно. Уеб-калкулаторите за Гражданска отговорност следва да бъдат ъпдейтвани. Един калкулатор обикновено пресмята офертите на множество застрахователи като изважда най-ниската оферта най-отгоре. Всяка една промяна в тези оферти изисква моментална намеса на програмист или администратор на сайта, който да въведе новите стойности в базите данни на сайта. Застрахователите променят често тези оферти - поне 3 пъти годишно за всеки застраховател и поради тази причина поддръжката на калкулатора е изключително важна. В интернет пространството са достъпни няколко сериозни сайта, които редовно поддържат базите си данни и чийто калкулатори изчисляват вярно във всеки един момент.

 

ArtCreativeFace Like Button Module