Уника с нови цени на Гражданска отговорност за 2010 г.

От месец юни 2010 г.  застраховката гражданска отговорност в Уника е с нови цени. Новата тарифа въвежда по-ниски цени,  лимитира рискови региони, но оскъпява разсрочването на няколко вноски.

Намалението на цените е с почти 5% и е по отношение не само на колите, но и на товарните автомобили и автобусите.  Уника е една от малкото застрахователни компании, които диференцират водачите на МПС по разширен начин, относно възрастта. Уника предлага различни цени в зависимост от възрастта на собственика като разделя тарифата на три групи: до 25 г., 25 - 35 г. и над 35 г. По-възрастните собственици ползват по-голямо намаление.

Рисковите региони извън гр. София са ограничени само до живеещите с постоянен адрес в областния град на региона. МПС с регистрация с код СО и адресна регистрация на собственика извън Варна, Бургас и Пловдив се тарифират при условията на най-ниско рисковите региони. Цената на покритието по застраховката е с включен сертификат "Зелена карта".

Пру условията на разсрочено плащане обаче оскъпяването е сериозно: 10% в случаите, когато плащането се прави на две вноски и над 20%, когато е на четири вноски. Уника не предлага опция за плащане на три вноски.

С тези ценови условия за гражданска отговорност, Уника отправя сериозна заявка към конкуретните си, тъй като цените й са едни от най-атрактивните за лица, които са над 35 години, притежават автомобили с малка мощност и желаят да пътуват в чужбина.

 

ArtCreativeFace Like Button Module