Гражданска отговорност в Армеец

Считано от 01 август 2010 г. застрахователно дружество "Армеец" предостави на клиентите си нови тарифи за "Гражданска отговорност". Най-основния момент във въведените отстъпки /освен, че са увеличени по размер/ е това, че същите се допускат и при управление на превозното средство извън страната. В случай, че клиентът желае да има и сертификат "Зелена карта", той ще ползва същите ценови намаления, както и ако иска да управлява МПС-то си и само на територията на Република България. Досега "Армеец" не продоставяха никаква отстъпка за коли с покритие за държавите от Еврозоната.

Освен това, Армеец предлагат и възможност за издаване на Зелена карта за срок от един месец, по вече сключена и влязла в сила полица за територията на страната.

Друга промяна в тарифирането засяга лекотоварните автомобили: тук горната граница се вдига до 2,5 тона общо тегло. При Армеец факторът, който определя ценообразуването е именно общото тегло, а не товароносимостта, както е при други застрахователни комоании. 

Добра новина има и за собствениците на автомобили от градовете Стара Загора и Благоевград. Те ще бъдат тарифирани в още по-ниско рисков регион, което ще намали крайната им цена за Гражданска отговорност в "Армеец". Тези градове явно са били определени от дружеството като градове с добра пътна инфраструктура, малко произшествия, разумни шофьори.

 

ArtCreativeFace Like Button Module