Гражданска онлайн. Какво трябва да знаем?

Ако сте решили да поръчате своята застраховка "Гражданска отговорност" чрез интернет, ще намерите множество сайтове, които предлагат тази услуга. За да бъдете спокойни, че сте избрали правилния сайт – ето няколко полезни съвета как да се ориентирате в своя избор.

1. Обърнете внимание дали срещу вас е юридическо лице – застрахователен брокер, който има валиден лиценз, издаден от Комисията за финансов надзор за извършване на застрахователно посредничество.

2. Обърнете внимание дали освен сайт, лицето-посредник поддържа и офис (като всяка нормална фирма), който може да посетите в случай, че имате някакви проблеми със своята полица. Зад много от сайтовете за съжаление стоят физически лица, които не са професионалисти, а утре ще се занимават с нещо друго и ако ви се наложи да се обърнете за помощ или съвет към тях, няма да може да ги откриете.

3. Проверете какви допълнителни услуги предлага конкретния посредник. Те могат да бъдат допълнителни услуги или отстъпки. Тези услуги ще Ви дадат ясна представа за това срещу кого сте изправени.

 

ArtCreativeFace Like Button Module